Μερική άρση της ταξιδιωτικής οδηγίας για την Τουρκία ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας

Ποιες περιοχές εξαιρούνται


ΚΟΣΜΟΣ
0:05
05/08/2020
Μερική άρση της ταξιδιωτικής οδηγίας για την Τουρκία ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας
1
loading

Την μερική άρση της ταξιδιωτικής οδηγίας που ισχύει για την Τουρκία ανακοίνωσε νωρίτερα απόψε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Από τους περιορισμούς που ισχύουν για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Τουρκία έως και το τέλος Αυγούστου εξαιρούνται τώρα οι περιοχές Αττάλειας, Σμύρνης, Αϊδινίου και Μούγλων, «υπό την προϋπόθεση της αυστηρής τήρησης του συνολικού σχεδίου τουρισμού και υγιεινής» της χώρας. Σύμφωνα με αυτό, εντός 48 ωρών πριν από την επιστροφή στην Γερμανία, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό, καλύπτοντας οι ίδιοι το κόστος, το οποίο ανέρχεται σε 15-30 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στην Γερμανία από τις υπόλοιπες περιοχές της Τουρκίας θα πρέπει είτε να τεθούν σε 14ήμερη καραντίνα κατ' οίκον είτε να υποβληθούν σε τεστ μετά την άφιξή τους είτε να παρουσιάσουν πρόσφατο τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nv

    ΣΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΟΝΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΣΤ? ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει