Τραγικό και κυρίως άδοξο ήταν το τέλος της 39χρονης Τζέσι Κομπς, η οποία πέθανε στην προσπάθεια της να γίνει η πιο γρήγορη γυναίκα οδηγός. Η διάσημη οδηγός αλλά και παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της σε ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών για να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας της γυναικών στην ξηρά.

Δυστυχώς μπροστά στο φρικτό δυστύχημα ήταν και ο σύντροφος της, ο οποίος δήλωσε ό,τι όλοι όσοι ήταν εκεί έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν αλλά δεν ήταν δυνατόν» τόνισε ο φίλος της Τέρι Μάντεν.

Το post – τραγική ειρωνεία στο Instagram

«Μπορεί να μοιάζει λίγο τρελό να προχωρήσεις κατευθείαν στη γραμμή της φωτιάς… Όσοι όμως είναι πρόθυμοι, είναι αυτοί που πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα. Ο κόσμος λέει ότι είμαι τρελή, εγώ λέω ευχαριστώ».

Αυτά τα λόγια έγραψε στο προφίλ της στο Instagram η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής «Mythbuster» και οδηγός αγώνων Τζέσι Κομπς λίγα 24ωρα πριν σκοτωθεί.

Τζέφρι Κομπς: Η αγάπη της για τα αυτοκίνητα και ο μοιραίος στόχος

Η Τζέφρι Κομπς γεννήθηκε στη Νότια Ντακότα και ξεκίνησε την καριέρα της «πειράζοντας» αυτοκίνητα. Είχε εμμονή με την ταχύτητα και παράλληλα εργάστηκε σαν τηλεπαρουσιάστρια, ενώ συμμετείχε σε δεκάδες εκθέσεις και σόου αυτοκινήτων ανά τον κόσμο.

Προσπαθούσε χρόνια να σπάσει το ρεκόρ της Κίττυ Ο’Νιλ. Ήταν ο στόχος της από το 2012, και ονειρευόταν τη στιγμή που θα τον πραγματοποιήσει.

Το 2013 στην προσπάθειά της με το τροποποιημένο της «αυτοκίνητο» πέτυχε 398 μίλια /ώρα (641 χλμ. / ώρα). Η άτυχη παρουσιάστρια προσπαθούσε να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ ταχύτητας των 512 μιλίων/ώρα (824 χλμ. / ώρα) που έχει πιάσει η Κίττυ Ο΄Νιλ το 1976.

Συντετριμμένη η οικογένειά της επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου της, δίχως να δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το δυστύχημα.