Η Mindy είναι 27 χρονών, ο Larry 57 και πλέον κάνουν οικονομία για να μαζέψουν λεφτά για μια επέμβαση εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Με 95% ποσοστό επιτυχίας, το ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κάνει ήδη όνειρα για ένα παιδί, παρά το γεγονός ότι ο Larry έχει προβλήματα γονιμότητας.

Ο ίδιος έχει βέβαια έναν γιο που είναι μάλιστα στην ίδια ηλικία με τη Mindy, ακριβώς 27 ετών.

Όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνη δεν ήθελε παιδιά, όσο ο γάμος τους κοντοζυγώνει όμως η Mindy άλλαξε μυαλά: «Έχουμε πάρει την απόφαση για το τι θα κάνουμε με την εγκυμοσύνη στο μέλλον. Είναι πραγματικά μια μεγάλη απόφαση ζωής … Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ήμουν εντάξει με το να μην αποκτήσω παιδιά. Ήξερα και καταλάβαινα πως ο Larry δεν μπορεί να κάνει».

Η τεχνική στην οποία θα υποβληθεί το ζευγάρι είναι γνωστή ως μια απλούστερη εκδοχή της εξωσωματικής γονιμοποίησης, κοστίζει όμως πολλά, αναγκάζοντάς τους σε αιματηρές οικονομίες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Οχάιο των ΗΠΑ το 2012, όταν ο συνταξιούχος σήμερα αστυνομικός Larry ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε σε ένα μικρό τροχαίο που είχε η Mindy. Παρά το γεγονός ότι εκείνη τον χαρακτήρισε «γλυκό, αλλά λίγο μεγάλο», σύντομα άρχισαν τα πονηρά ραντεβουδάκια.

«Έχω κερδίσει το λαχείο με τη Mindy», λέει εκείνος, «ξέρετε, κοιτάζεις εμένα και μετά κοιτάς εκείνη και συνειδητοποιείς πως υπάρχει μια καλή διαφορά ηλικίας». Ο κόσμος, όπως λένε, τους παίρνει για μπαμπά και κόρη, εκείνοι δεν σκάνε ωστόσο από τα στραβά βλέμματα.

Πρόβλημα με τη σχέση τους είχε και ο γιος του Larry, Bruce, ο οποίος πέρασε 2 ολόκληρα χρόνια αποξενωμένος από τον πατέρα του. «Φυσικά και είναι παράξενο που είναι νεότερη ακόμα και από μένα», λέει ο γιος που τα έχει ξαναβρεί πια με τον πατέρα του: «Μπορώ όμως να δω πως είναι πολύ πιο χαρούμενος από τον πρώτο του γάμο».