Η γαλλική αστυνομία βρήκε σήμερα τέσσερις νεκρούς από σφαίρες κοντά σε λίμνη στη νοτιοανατολική Γαλλία, εκ των οποίων οι τρεις βρέθηκαν μέσα σε μια BMW με βρετανικές πινακίδες, δήλωσε ο εισαγγελέας Ερίκ Μαγιό.

Πηγή της αστυνομίας διευκρίνισε αργότερα ότι αναγνωρίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν οι τρεις νεκροί, αλλά ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί τα θύματα, τα οποία έφεραν όλα τραύματα από σφαίρες.

Σύμφωνα με τον Μαγιό, το τέταρτο πτώμα, ενός ποδηλάτη, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, βρέθηκε δεξιά του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου, ενώ και ένα κοριτσάκι οκτώ ετών, που έχει τραυματιστεί σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, βρέθηκε αριστερά του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε από έναν ποδηλάτη σε έναν απομονωμένο χώρο στάθμευσης κοντά στην λίμνη Ανεσί, σε μικρή απόσταση από τα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία.

Ειδικοί θα πραγματοποιήσουν έρευνα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή που βρέθηκαν οι νεκροί, σημείωσε ο Μαγιό, ο οποίος διευκρίνισε ότι οι τρεις νεκροί είναι ένας άνδρας που βρισκόταν στη θέση του οδηγού και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα. Ο τέταρτος νεκρός που βρέθηκε εκεί κοντά φορούσε ποδηλατική στολή.

Εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι οι βρετανικές αρχές έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και ότι πραγματοποιούν έρευνα.