Δυο φίλοι έγιναν… μοντέλα με το στανιό!

Ήθελαν να παίξουν σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας και τα κατάφεραν


ΚΟΣΜΟΣ
15:15
05/09/2018
Δυο φίλοι έγιναν… μοντέλα με το στανιό!
loading

Αυτό το μικρό «κατόρθωμα» χρειάστηκε λίγη δημιουργικότητα αλλά πολλά κότσια και εκτελέστηκε μάλιστα στην εντέλεια.

Δυο φίλοι λοιπόν συνειδητοποίησαν πως στη γνωστή αλυσίδα McDonald's δεν υπάρχουν ασιατικής καταγωγής άνθρωποι στις διαφημίσεις της. Πόσο μάλλον στην κωμόπολη του Τέξας όπου ζουν, είπαν λοιπόν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.

Ο 21χρονος Jehv Maravilla, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον, και ο 25χρονος κολλητός του Christian Toledo είναι αμφότεροι αμερικανοί πολίτες με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Ήθελαν διακαώς Ασιάτη σε αφίσα των McDonald's και όταν είδαν άδειο τοίχο σε κατάστημα της περιοχής τους, ήξεραν αμέσως τι έπρεπε να κάνουν. Οι φίλοι έφτιαξαν το πόστερ, το κρέμασαν στις 13 Ιουλίου και παρατήρησαν πως δυο μήνες σχεδόν αργότερα κανείς δεν είχε καταλάβει την «απάτη», καθώς συνέχιζε να κρέμεται στον ίδιο τοίχο.

Κάποια στιγμή οι δύο φίλοι μοιράστηκαν την κίνησή τους στο Twitter και έγινε κακός χαμός, παίζοντας ακόμα και σε δελτία ειδήσεων των ΗΠΑ.

Τα McDonald's, από την πλευρά τους, απάντησαν με ανακοίνωση στο δίκτυο KPRC 2: «Χαιρετίζουμε τη δημιουργικότητα αυτών των φοιτητών και ελπίζουμε να τους δούμε στα εστιατόριά μας σύντομα». Και όχι, δεν ξεκρέμασαν την αφίσα…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει