Ένας καλόκαρδος ξένος άφησε έκπληκτο το πλήρωμα ασθενοφόρου στην Αγγλία, όταν πλήρωσε από την τσέπη του το φουλάρισμα του οχήματος για να πει το δικό του ευχαριστώ.

Ο 43χρονος Tony Jones σταμάτησε λοιπόν το ασθενοφόρο του σε ένα βενζινάδικο του Ρότσντεϊλ, το φούλαρε και πήγε να πληρώσει, μόνο και μόνο για να τον ενημερώσει ο βενζινοπώλης πως ο λογαριασμός ήταν τακτοποιημένος.

Και μετά πετάχτηκε έξω για να ευχαριστήσει τον ξένο, ο οποίος του είπε ότι ήταν «το λιγότερο που μπορώ να κάνω».

fpppfodfgstysrfsefssdfsefs1

Ο άντρας είδε τον Jones με τη στολή του και είπε να πληρώσει αυτός τις 40 λίρες (45 ευρώ) του λογαριασμού, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του για τη δράση του ασθενοφόρου.

«Βγήκα έξω και τον ευχαρίστησα. Μου είπε ότι εμείς … κάνουμε φανταστική δουλειά και είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τους ανθρώπους που κάνουν τόσο σημαντική δουλειά», έγραψε ο Tony στο Facebook.

fpppfodfgstysrfsefssdfsefs2

Όπως είπε μάλιστα στην εφημερίδα «Manchester Evening News», ο άντρας στεκόταν μπροστά του στην ουρά του ταμείου, πληρώνοντας τον λογαριασμό του ασθενοφόρου χωρίς να το γνωρίζει ο Tony. «Πίστεψα πως είχε γίνει λάθος, μόνο που δεν είχε γίνει. Ήταν αποστομωτικά αληθινό! Ο άντρας έφυγε χωρίς να θέλει καμία αναγνώριση για την πράξη του».

Και έπρεπε να βγει από το πρατήριο και να πάει εκείνος στον άγνωστο για να του σφίξει το χέρι. «Κι αυτό ήταν όλο», ομολογεί, καθώς ο καλός Σαμαρείτης επιτάχυνε μετά το αμάξι του και έγινε καπνός…