Με μεγάλη υπερηφάνεια ο Darrin Wade ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το φθινόπωρο τους τετράδυμους γιους του, που όλοι θα φοιτήσουν στο Yale.

Σύμφωνα με το NBC News, τα αγόρια δέχθηκαν μια εξαιρετική οικονομική προσφορά σε ό,τι αφορά τα δίδακτρά τους κι έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί τις σπουδές τους.

Η απόφαση ήταν εύκολη για τους Nick, Zach και Nigel Wade. «Το πανεπιστήμιο μας δέχθηκε σαν να είμαστε οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά ο Nigel. Ο Aaron όμως, που είχε γίνει δεκτός και στο Stanford, δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο να αποφασίσει. «Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου αν και αυτή τη στιγμή τη νιώθω λίγο σαν θυσία» τόνισε.

«Το Yale μας έκανε την καλύτερη προσφορά, ήταν σημείο αναφοράς για τους γιους μου» σχολίασε ο πατέρας τους.

Η 52χρονη μητέρα τους Kim Wade έφερε τα τετράδυμα στον κόσμο στις 8 Ιανουαρίου 1999.

Όσο για το μυστικό τους για την ανατροφή τόσο επιτυχημένων παιδιών: «πολύ τρέξιμο» είπε ο πατέρας τους και πρόσθεσε «δομή και πειθαρχία».

ΓΕΙΛ

Οι γονείς τους δεν είχαν ιδέα πως οι γιοι τους έκαναν αίτηση για το εν λόγω φημισμένο πανεπιστήμιο. «Δεν έχουμε την οικονομική επιφάνεια για τέτοια μέρη» εξήγησε ο Darrin Wade. Τα αδέλφια ήλπιζαν ωστόσο το πανεπιστήμιο να σταθεί στο πλευρό τους, όπως και έγινε.

Οι δύο είχαν κάνει αίτηση σε 20 πανεπιστήμιο και οι άλλοι δύο σε 12. Από κάποια απορρίφθηκαν, εκτός από τον Nick που έγινε δεκτός σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στα οποία απευθύνθηκε.

Ο Aaron θέλει να ασχοληθεί με την τεχνητή νοημοσύνη και παίζει πιάνο. Ο Nigel θα σπουδάσει νευροεπιστήμη και θέλει να γίνει γιατρός. Ο Zach θέλει να γίνει χημικός μηχανικός ενώ ο Nick ενδιαφέρεται για καριέρα διπλωμάτη.

Σύμφωνα με το CBS News, για την τάξη του 2021, το Yale αποδέχθηκε 2.272 φοιτητές από τους συνολικά 32.900 που έκαναν αίτηση για να σπουδάσουν εκεί.

Τα τετράδυμα ευχαρίστησαν τους γονείς τους και τους δασκάλους τους στο Lakota East High School που τους βοήθησαν. «Νιώθουμε πως μπαίνοντας σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο δείχνουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω μας» είπε ο Nigel.