Νέα ευκαιρία στη ζωή για το αγοράκι που είχε εγκαταλειφθεί επειδή το θεωρούσαν μάγο

Δύο μήνες μετά, είναι αγνώριστος - Δείτε φωτογραφίες


ΚΟΣΜΟΣ
9:17
01/04/2016
Νέα ευκαιρία στη ζωή για το αγοράκι που είχε εγκαταλειφθεί επειδή το θεωρούσαν μάγο
2
loading

Οι εικόνες που ακολουθούν αποτυπώνουν την εκπληκτική πορεία ανάρρωσης του 2χρονου Hope από τη Νιγηρία, που η οικογένειά του εγκατέλειψε για να πεθάνει επειδή τον θεωρούσαν… μάγο.

Το αγοράκι είχε βρεθεί αποστεωμένο και με παράσιτα από την Anja Ringgren Loven, μια Δανή που ζει στην Αφρική, τον Ιανουάριο.

Έχουν περάσει οκτώ εβδομάδες και η μεταμόρφωση του μικρού αγοριού είναι προφανής.

Όταν τον είχε βρει η Loven, ο μικρούλης ζούσε ήδη οκτώ μήνες μόνος του, τρώγοντας τα αποφάγια άλλων. Η φωτογραφία της να του δίνει γονατιστή νερό είχε ραγίσει καρδιές. Αλλά η γυναίκα δεν έμεινε εκεί, τον τύλιξε σε μια κουβέρτα και τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Εκεί υποβλήθηκε σε θεραπεία για να απαλλαγεί από τα παράσιτα και έκανε καθημερινά μεταγγίσεις αίματος.

Δύο ημέρες αργότερα, η γυναίκα ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για τα υψηλά ιατρικά έξοδα του Hope και οι προσφορές έφτασαν το ένα εκατομμύριο δολάρια!

Οκτώ εβδομάδες αργότερα ο Hope είναι αγνώριστος. Έχει πάρει βάρος και γελά και παίζει με τα άλλα παιδιά.

«Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ο hope πραγματικά απολαμβάνει τη ζωή πια και έχει 35 αδέλφια που όλα τον φροντίζουν, παίζουν μαζί του, διαβάζουν μαζί του και του προσφέρουν πάρα πολλή αγάπη», έγραψε η Loven ανεβάζοντας τις νέες φωτογραφίες στο Facebook.

Η Loven είναι ιδρύτρια του Ιδρύματος African Children's Aid Education and Development Foundation, που βοηθά στα παιδιά που στιγματίζονται ως «μάγοι» και εγκαταλείπονται ή και δολοφονούνται από την κοινότητά τους.

«Με όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μπορούμε, εκτός του να προσφέρουμε στον Hope την καλύτερη θεραπεία, να χτίσουμε και μια κλινική και να σώσουμε πολλά περισσότερα παιδιά από αυτό το βασανιστήριο», εξήγησε η γυναίκα.

pasodak1 pasodak2 pasodak3 pasodak4 pasodak5 pasodak6 pasodak7

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ολια

    ´Ποση αγαπη εχει μεσα της!!!ο μικρούλης μια χαρα ειναι τωρα πολλα Συχαριτιρια

  2. avatar Τραλαλαλα

    Μπράβο της. Παράδειγμα προς μίμηση είναι αυτή η γυναίκα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει