Ένα σοκαριστικό βίντεο, δείχνει τη στιγμή που ένα μοντέλο από την Ταϊλάνδη, κατά τη διάρκεια μιας «εναλλακτικής θεραπείας» για το στομάχι, πιάνει φωτιά. Η όλη διαδικασία δεν πήγε καθόλου καλά και τώρα η νεαρή κοπέλα, που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, ζητά αποζημίωση από την κλινική για τον εφιάλτη που πέρασε.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο Game, όπως ήταν το καλλιτεχνικό όνομά της, είχε επισκεφθεί μια κλινική στην Μπανγκόγκ, για να δοκιμάσει το Phao Ya, μια παραδοσιακή τεχνική για τη θεραπεία στομαχικών διαταραχών, που περιλαμβάνει την καύση βοτάνων πάνω στον ασθενή. Η συγκεκριμένη θεραπεία υποτίθεται ότι βοηθάει στην ανακούφιση προβλημάτων με την πέψη, πόνων περιόδου και άλλων διαταραχών στο στομάχι. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, ενώ η Game εμφανίζεται αρχικά να χαλαρώνει ξαπλωμένη, με ένα μείγμα βοτάνων απλωμένο στην κοιλιά της, ξαφνικά τυλίγεται στις φλόγες.

Το μοντέλο, άρπαξε φωτιά, όταν ένας από τους θεραπευτές ξεκίνησε τη διαδικασία καύσης των βοτάνων. Η Game άρχισε να στριφογυρίζει και να ουρλιάζει από τον πόνο, όταν ένιωσε τη φωτιά να καίει το δέρμα της, φωτιά που φαινόταν να ξεσπά κάτω από την κουβέρτα, να την καλύπτει και να απλώνεται σε όλη την πλάτη της εν ριπή οφθαλμού. Οι θεραπευτές προσπαθούσαν να τη σβήσουν πριν καεί ζωντανή, μεταδίδει η Daily Mail.

Η Game, που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού από την εφιαλτική της εμπειρία και ήταν κλινήρης για δύο μήνες, κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας αποζημίωση από την κλινική. Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι η διοίκηση της κλινικής αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό και ότι αναγκάστηκε να επωμιστεί μόνη της το υψηλό κόστος των θεραπειών, με τη βοήθεια της ασφάλειάς της.

Η Game εκφράζει πλέον ανησυχία για τον αντίκτυπο που θα έχουν τα εκτεταμένα εγκαύματα στη δουλειά της: «Σε μια εβδομάδα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά, όμως πρέπει να συνεχίσω τις θεραπείες μου στο νοσοκομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.