Με την υπάρχουσα κατάσταση να μας θέλει στο σπίτι, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για την περιποίησή σας και ακολουθήστε τα βήματα της Μιράντα Κερ για αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο.

Το supermodel διαθέτει ένα αξιοζήλευτο πρόσωπο, το οποίο για να διατηρεί σε τέλεια κατάσταση δεν παραλείπει ποτέ να περιποιηθεί. Παρακολουθώντας πάντα τις τάσεις στο χώρο, μοιράζεται κατά καιρούς με το κοινό τα μυστικά ομορφιάς της.

Η Κερ, λοιπόν, ξεκινάει την ημέρα της με έναν καλό καθαρισμό προσώπου και στη συνέχεια απολαμβάνει μία ατμοθεραπεία πάνω από ένα μπολ με ζεστό νερό με πράσινο τσάι, καλύπτοντας το κεφάλι της με μία πετσέτα. Μια διαδικασία που ανοίγει τους πόρους απελευθερώνοντας τους ρύπους και τις τοξίνες που βρίσκονται στο βάθος του δέρματος, κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή από ποτέ.

Στη συνέχεια χρησιμοποιεί μια μάσκα απολέπισης με κουρκουμά, η οποία ανακουφίζει το δέρμα της μέσα σε 5-15 λεπτά. Τέλος, χρησιμοποιεί ένα ενυδατικό λάδι προσώπου, πάνω από το οποίο τοποθετεί μια θρεπτική ενυδατική κρέμα.

Λάτρης των φυσικών συστατικών και οργανικών προϊόντων, το supermodel τονίζει ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην χρήση φυσικών προϊόντων μεγάλης ισχύος, τα οποία βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματός σας.