Με αίσθημα ευθύνης, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες επαγγελματικής προσαρμογής των γυναικών μετά την πανδημία του COVID-19, ο τομέας Laundry & Home Care της Henkel, ακολουθεί πιστά την δέσμευσή του μέσω του νέου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «για καλό». Σε συνεργασία με τα My market, υποστηρίζουν το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Women on Top, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στη δημόσια ζωή.

Φέτος το καλοκαίρι, 100 γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν
σε μία σειρά 10 διαδικτυακών σεμιναρίων επιμόρφωσης του «WoT Summer Camp», με στόχο την απόκτηση και ενίσχυση πολύτιμων δεξιοτήτων, απαραίτητων για την εργασιακή τους προσαρμογή μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Μπες κι εσύ στο mymarket.gr, μάθε περισσότερα για τις θεματικές ενότητες του φετινού «WoT Summer Camp», δήλωσε συμμετοχή σε έως και 3 σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και δες τα επαγγελματικά σου όνειρα να γίνονται πραγματικότητα! Οι αιτήσεις ξεκινούν την 1η Ιουνίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε μην αργείς!

Η πλατφόρμα θα είναι ενεργή έως τις 14 Ιουνίου και τα αυτόνομα σεμινάρια θα διεξαχθούν διαδικτυακά, μεταξύ 15 και 19 Ιουνίου.

Πάρε τώρα την επαγγελματική σου ζωή στα χέρια σου,
είναι για καλό!

Όλες οι Δυνάμεις μας για καλό! Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας:

Στη Henkel, φροντίζουμε η κάθε πράξη μας να είναι για καλό, και δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνία, το περιβάλλον και τα σχολεία! Δουλεύουμε αδιάκοπα, ώστε κάθε προϊόν, κάθε ιδέα, κάθε λειτουργία μας, να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον. Εφαρμόζουμε νέες, καινοτόμες ιδέες, υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Επενδύουμε συνεχώς σε προγράμματα επιμόρφωσης και στηρίζουμε την εκπαίδευση με ποικίλα προγράμματα και δράσεις. Προσπαθούμε όλοι μαζί για να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Εξάλλου, είναι για καλό!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.