Αν επιθυμείς να κάνεις το manicure σου, να αποκτήσεις ένα τέλειο make up look και ταυτόχρονα να βγάλεις τις καλύτερες selfies σε ένα τοίχο γεμάτο από λουλούδια, τότε σίγουρα ήρθε η ώρα να επισκεφθείς το νέο beauty spot, Elisabeth’s Point στην Πεύκη!

Το νέο Elisabeth’s point είναι ο δεύτερος boutique χώρος ομορφιάς, που δημιούργησε η Έλλη Τσανταρλιώτη, Advanced Certified Eyelash Extensionist έχοντας εμπνευστεί από χώρους ομορφιάς του εξωτερικού, λόγω των συχνών ταξιδιών, που κάνει για επαγγελματικούς λόγους.

Ο νέος χώρος είναι συνέχεια του πρώτου άκρως επιτυχημένου Elisabeth’s Point που βρίσκεται επίσης στην Πεύκη και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, extensions βλεφαρίδων, lash lift, eyebrow shape και manicure.

Η μεγάλη αναγνώριση αλλά και επιτυχία οφείλεται στο άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και των δύο spots αλλά και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, που προσφέρουν.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες μας, να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να μας δείξετε το αποτέλεσμα μέσα από τις φωτογραφίες σας στο Instagram!

Για περισσότερες πληροφορίες:

elisabethspoint.gr

Ελ.Βενιζέλου 4,  15121 Πεύκη, τηλ. επικοινωνίας 210 80 23 376

New Spot Λεωφ. Ειρήνης 20, 15121, Πεύκη, τηλ. επικοινωνίας 21- 6140117