Δημοσιεύει το βάρος που πήρε για να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα

Πήρε κιλά και απολαμβάνει περισσότερο το σώμα της


ΓΥΝΑΙΚΑ
16:04
28/07/2016
Δημοσιεύει το βάρος που πήρε για να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα
3
loading

Η 26χρονη blogger Kelsey Wells κάνει την ανατροπή και δημοσιεύει πώς το να πάρει κιλά έκανε πιο ισορροπημένο και υγιές το σώμα της.

Έχοντας 300.000 οπαδούς, συμβουλεύει τους ανθρώπους να μην στέκονται στους αριθμούς των κιλών και δημοσιεύει τρεις εικόνες του εαυτού της, οι οποίες δείχνουν το βάρος της κατά τη στιγμή της λήψης της κάθε φωτογραφίας. Η πρώτη δείχνει τη νεαρή μητέρα με 65 κιλά, οκτώ εβδομάδες μετά τον τοκετό, και η δεύτερη μερικούς μήνες αργότερα με 55 κιλά. Αλλά στην τρίτη και πιο πρόσφατη φωτογραφία, όπου φαίνεται πιο αδύνατη και με λιγότερο λίπος, η ίδια αναφέρει ότι έχει πάρει 8 κιλά και ανέβηκε δύο νούμερα στο παντελόνι.

gyasndasdkm2

Αυτό που θέλει να εξηγήσει είναι ότι παρ’ όλο που στην τελευταία φωτογραφία έχει κερδίσει βάρος και είναι 63 κιλά, το σώμα της είναι πιο ωραίο από ποτέ. Δεν είναι τα κιλά πάντοτε που προσδιορίζουν πόσο όμορφο ή υγιές είναι ένα σώμα αλλά η σωστή διατροφή και η άσκηση. «Δεν ήμουν ποτέ πιο υγιής απ’ ό,τι είμαι τώρα και ποτέ δεν ένιωθα πιο άνετη με το σώμα μου», αναφέρει θέλοντας να ενθαρρύνει όσους την ακολουθούν να μην «κολλάνε» στα κιλά αλλά να ασχολούνται με την υγεία ενός σώματος.

gyasndasdkm3

Ένα άλλο κομμάτι που αναφέρει είναι αυτό της ζυγαριάς. Αρχικά ζυγιζόταν κάθε μέρα για να χάσει κάποια κιλά που ήθελε. Όταν κατάλαβε ότι αυτό της έγινε εμμονή, σταμάτησε να ζυγίζεται και άρχισε να ασχολείται με το σώμα της χωρίς την έννοια των κιλών.

«Νιώθω σαν να έχω αλλάξει εντελώς. Είναι όλα αυτά που έκανα για να αλλάξω και όχι μόνο το ότι άλλαξα. Όμως η μάθηση και η αποδοχή του βάρους σας δεν έχει σημασία και πρέπει να απελευθερωθείτε». Με αυτά τα λόγια θέλει να περάσει το μήνυμά της και να εμπνεύσει τον κόσμο να καλλιεργήσει πιο υγιή σώματα χωρίς το άγχος των κιλών.

gyasndasdkm4

gyasndasdkm5

gyasndasdkm6

gyasndasdkm7

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar trixes

    σα χελωνονιτζάκι είναι γυμνασμένη

  2. avatar giannis14

    Ξαναχάστα. Αδύνατη είσαι πιο ωραία.

  3. avatar nasos 8787

    Λογικό.Δεν είναι πως -και καλά - της έγινε εμμονή να χάσει κιλά, οπότε και το ``έκοψε``. Παρόλο που έχει περισσότερα κιλα στην 3η φωτό, φαίνεται πιο λεπτή, γιατί έχει χάσει λίπος αλλά έχει πάρει μύες. Ο μυς είναι αρκετά βαρύτερος από το λίπος αλλά έχει μικρότερο όγκο. Μήνυμα: Γυμναστήριο + σωστή διατροφή > δίαιτα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει