Η στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι το θέμα των ημερών. Ακόμα και σήμερα, μέρες μετά την μεγαλοπρεπή εκδήλωση συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ. Η φαντασία των θεατών «οργίασε», αφού πολλοί είναι εκείνοι που πίστεψαν , ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρισκόταν στην τελετή της στέψης και μάλιστα, μεταμφιεσμένη, παρά το γεγονός ότι έμεινε στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της Άρτσι και Λίλιμπετ.

Η απουσία της Μέγκαν δεν εξέπληξε τα «πηγαδάκια» στο παλάτι, δεδομένης της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τη δούκισσα του Σάσσεξ. Οι θεατές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που παραβρέθηκε μεταξύ των 2.200 επισήμων στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος καλεσμένος έμοιαζε σαν να θέλει να κρύψει την ταυτότητά του. «Μέγκαν δεν μας ξεγελάς» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Παρακολούθησε τη στέψη μεταμφιεσμένη» σχολίασε ένας άλλος.

Ο Sir Karl Jenkins – Ουαλός συνθέτης του οποίου η μουσική έπαιξε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο – καταρρίπτει τις φήμες ότι ήταν η Meghan Markle «μεταμφιεσμένη»… Ο Τζένκινς δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok του την Τρίτη και μίλησε για την θεωρία συνωμοσίας.

«Έμεινα έκπληκτος που κάποιοι νόμιζαν ότι ήμουν η Meghan Markle μεταμφιεσμένη», ανέφερε αρχικά ο μουσικός. «Κάποιος έγραψε ότι ήμουν εκεί, όποιος κι αν ήμουν, για να κλέψω τα κοσμήματα του στέμματος…», συνέχισε.

@karljenkinsofficial

Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins

♬ Jenkins: Adiemus – Karl Jenkins

Ο Τζένκινς ειρωνεύτηκε ότι «έτσι μοιάζει όλη την ώρα» και έδειξε το μετάλλιο του ως ιππότης που φορούσε στη στέψη. «Ω, και το μουστάκι μου έχει αναφερθεί και στους Times. Αλλά έχω το μουστάκι από τα 18 μου. Ήταν πολύ trendy τότε. Αυτός είμαι λοιπόν. Τίποτα απαίσιο ή περίεργο σε αυτό», είπε ο Τζένκινς. Από την πλευρά της η Markle δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα της The Post για σχόλιο σχετικά με την viral στιγμή.