Η νεανική ανεμελιά αρκετές φορές οδηγεί σε λάθη. Άλλες φορές μικρά και άλλες φορές μεγάλα. Κάποια, ωστόσο, αφήνουν άπαντες με το στόμα ανοικτό και την ερώτηση στα χείλη: «Μα καλά, τι σκεφτόσουν;».

Κάπως έτσι θα αντέδρασαν μάλλον και οι αστυνομικοί που παρέλαβαν την αίτηση για την αντικατάσταση ενός διπλώματος μιας νεαρής κοπέλας από τη Σκωτία. Στην αίτηση το κορίτσι έπρεπε να σημειώσει κάποια προσωπικά της στοιχεία, όπως το όνομά της, την ημερομηνία γέννησής της αλλά και τη διεύθυνσή της.

rieogeri1

Όλα τα έγραψε σωστά αλλά όταν έφτασε στη διεύθυνση σκέφτηκε να γράψει: «Το σπίτι του μπαμπά μου»! Ωστόσο ακόμα και η ίδια η κοπέλα εξεπλάγην μόλις έλαβε το δίπλωμά της καθώς δεν πίστευε αφενός ότι έκανε κάτι τόσο χαζό, αλλά και ότι οι υπεύθυνοι πέρασαν πάνω στο δίπλωμα κάτι τέτοιο.

Η ίδια έκανε γνωστή την ιστορία της μέσω του Twitter της γράφοντας: «Έπρεπε να αντικαταστήσω το δίπλωμά μου και κατά λάθος έγραψα στη διεύθυνση “Το σπίτι του μπαμπά μου”. Γιατί έκανα κάτι τόσο ηλίθιο;».

rieogeri2 rieogeri3

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.