Μια τρυφερή αγάπη ή μια διεστραμμένη σχέση; Ένας ανώνυμος 26χρονος άντρας δέχτηκε τρελή καζούρα στο διαδίκτυο, αφού αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να απολαμβάνει να κοιμάται στο κρεβάτι με τη μητέρα του. Όμως, οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνει ραντεβού δεν συμφωνούν με την πρακτική του.

«Η 24χρονη κοπέλα μου και εγώ βγαίνουμε εδώ και περίπου τέσσερις μήνες», μοιράστηκε ο άτυχος καρδιοκατακτητής σε μια ανάρτηση στο Reddit, η οποία είναι πλέον δημοφιλής. «Η 49χρονη μαμά μου ερχόταν στην πόλη και σχεδίαζε να μείνει σε μια φίλη της, αλλά το τρένο της είχε καθυστέρηση. Ρώτησε αν μπορούσε να μείνει τη νύχτα στο διαμέρισμά μου. Φυσικά και είπα ναι».

Αλλά όταν ο «μαμάκιας» ενημέρωσε τη σύντροφό του, την οποία είχε γνωρίσει πρόσφατα σε μια εφαρμογή γνωριμιών, ότι θα μοιραζόταν το κρεβάτι με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσής της, η κοπέλα ξέσπασε σε φωνές. «Μήπως θα κάνεις και σεξ με τη μαμά σου;», ισχυρίζεται ο άνδρας ότι είπε η φίλη του. «Μου φαίνεται περίεργο».

Ο εκνευρισμένος άντρας, ο οποίος ομολόγησε ότι μοιράζεται τακτικά το κρεβάτι ή κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου με τη μητέρα του και την 22χρονη αδελφή του κατά τη διάρκεια οικογενειακών συγκεντρώσεων και διακοπών (προφανώς ποτέ γυμνός), δεν πήρε με καλό μάτι τα ξινά σχόλια της αγαπημένης του. «Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτό. Απλώς κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι. Η μαμά μου και εγώ δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους σχέση και είναι αηδιαστικό που το υπονοείς αυτό», θυμάται να της λέει, σύμφωνα με το nypost.com.

Αλλά η κοπέλα του δεν σταμάτησε να κατακρίνει τη «μικρή τους μάζωξη στο κρεβάτι». «Εξακολουθεί να στέλνει αιχμές μέσω μηνυμάτων, ρωτώντας αν η μαμά μου και εγώ παίξαμε με τα ποδαράκια μας χθες το βράδυ στο κρεβάτι και αν θα άλλαζα τα σεντόνια ή αν προτιμούσα τη μυρωδιά της μαμάς μου πάνω τους», παραπονέθηκε.

«Της είπα ότι τα σχόλια με κάνουν να νιώθω άβολα και θα προτιμούσα να σταματήσουν», συνέχισε. «Στη συνέχεια μου είπε ότι δεν έχει καταλάβει πώς αυτή η σχέση διαφέρει από τη σχέση του πρώην της με τη μητέρα του».

Ο απογοητευμένος τύπος συνέχισε να εξηγεί ότι η κοπέλα του πάλευε να δεθεί με τη μητέρα του πρώην της, μια πρόκληση που τελικά οδήγησε τη σχέση τους στον γκρεμό. Σημείωσε επίσης ότι η σχέση της αγαπημένης του με τη δική της οικογένεια πιθανότατα δεν είναι τόσο «στενή» όσο είναι η δική του με τη μητέρα του.

Πήραν φωτιά τα σχόλια

«Πιστεύετε ότι αυτός είναι ο λόγος που το θεωρεί περίεργο; Μήπως φοβάται/ζηλεύει τη μαμά μου;» ρώτησε τη διαδικτυακή του κοινότητα. «Φαίνεται σαν να θέλει να αποστασιοποιηθώ από τη μητέρα μου. Θα πρέπει να ανησυχώ για εκείνη;».

Εννοείται πως τα πειράγματα και τα σχόλια στη δημοσίευση του 26χρονου έπεσαν βροχή. «Η φίλη σου ακούγεται αηδιαστική. Το γεγονός ότι κυριολεκτικά σε ρώτησε αν θα κάνεις σεξ με τη μαμά σου», είπε ένας Redditor. «Θα θεωρούσα τη συμπεριφορά της περίεργη», έγραψε ένας άλλος.

Κάποιοι φάνηκαν να συμπάσχουν με την ταραγμένη σύντροφο του άνδρα. «Προσωπικά δεν θα μοιραζόμουν ποτέ το κρεβάτι με κανέναν από τους γονείς μου ως ενήλικας ή ακόμη και ως έφηβος, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές εδώ», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Δεν ξέρω γιατί πρέπει να το σεξουαλικοποιήσει», ανέφερε ένας άλλος. «Προσωπικά θα κοιμόμουν στον καναπέ ή στο πάτωμα, αλλά το κάνει πολύ μεγαλύτερο θέμα απ’ ότι είναι».