Mε ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται για δεύτερη συνεχή χρονιά οι κρουαζιέρες της Costa Cruises με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά.

Φέτος το καλοκαίρι, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το Costa Magica, σε 7ήμερες και 10ήμερες κρουαζιέρες από Πειραιά, με προορισμό την Ιταλία, την Κροατία, την Τουρκία και την Ελλάδα, απολαμβάνοντας υπηρεσίες και διαμονή πέντε αστέρων, ψυχαγωγία όλη την ημέρα και επισκέψεις σε δημοφιλείς προορισμούς στις πλέον προσιτές τιμές.

Οι κρουαζιέρες του Costa Magica με μια ματιά

• Οι 7ήμερες κρουαζιέρες πραγματοποιούνται από τις 30 Απριλίου έως τις 2 Ιουλίου και από 17 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου 2014, με προορισμό τη Σμύρνη, το Ντουμπρόβνικ, τη Βενετία, το Μπάρι και το Κατάκολο, σε τιμές που ξεκινούν από €399 / άτομο/ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.

• Οι 10ήμερες κρουαζιέρες αναχωρούν από τις 9 Ιουλίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, με προορισμό τη Σμύρνη, τη Κωνσταντινούπολη στην οποία διανυκτερεύει, τη Κέρκυρα, τη Βενετία, το Μπάρι και το Κατάκολο, σε τιμές ξεκινούν από €889 / άτομο/ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.

• Δύο οργανωμένες αναχωρήσεις διάρκειας 6 & 7 ημερών, έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου και τις 29 Οκτωβρίου, με προορισμό τη Βενετία. Η πρώτη αναχώρηση ξεκινά από Βενετία και καταλήγει στον Πειραιά, με σταθμούς στη Βενετία, το Μπάρι (Απουλία/ Ιταλία) και το Κατάκολο (Αρχαία Ολυμπία). Η δεύτερη πραγματοποιείται αντιστρόφως, με στάση στη Σμύρνη, το Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και τη Βενετία. Και οι δύο περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια Μιλάνο/ Αθήνα ή Αθήνα/Μιλάνο, μεταφορές από/ προς λιμάνι-κρουαζιερόπλοιο-ξενοδοχείο-αεροδρόμιο, δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στο Μέστρε της Βενετίας πριν ή μετά την κρουαζιέρα και ξενάγηση στη Βενετία με Έλληνα συνοδό. Οι τιμές ξεκινούν από €439/ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.
(Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι «ειδικές τιμές Orange», που ισχύουν για έγκαιρες κρατήσεις, έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση)

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ

Το Costa Magica

17 καταστρώματα, 1.358 καμπίνες, χωρητικότητα 3.470 επιβατών, πλήρωμα 1.090 ατόμων, 4 εστιατόρια, 11 μπαρ, κέντρο ευεξίας 1.300 τ.μ., 5 τζακούζι, 4 πισίνες, πολυχώρος για άσκηση, νεροτσουλήθρες, καταστήματα αφορολόγητων και διακριτική πολυτέλεια παντού, χαρίζουν στο Costa Magica τον τίτλο ενός «πλωτού θερέτρου πέντε αστέρων».

Η κουζίνα του προσφέρει διεθνείς γαστρονομικές προτάσεις, για κάθε ώρα της ημέρας. Οι επιλογές νυχτερινής διασκέδασης είναι αμέτρητες και περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές παραγωγές, ζωντανή μουσική από μουσικά συγκροτήματα και τραγουδιστές διεθνούς ρεπερτορίου, πιάνο μπαρ και παμπ, ντίσκο και καζίνο. Τα παιδιά κάθε ηλικίας διασκεδάζουν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων παιδαγωγών και οι γονείς απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες ευεξίας ή χαλαρώνουν σε κάποιον από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πλοίου. Η διαμονή προσφέρεται σε 515 εσωτερικές καμπίνες, 321 εξωτερικές με μπαλκόνι, 464 με ιδιωτικό μπαλκόνι και 58 σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι.

Ειδική εκδήλωση

Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου και την πρώτη αναχώρηση του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Costa Magica με προορισμό την Αδριατική και το Αιγαίο την Τετάρτη, 30 Απριλίου, η Orange Cruises Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruises στην Ελλάδα, προσκάλεσε εκλεκτούς συνεργάτες σε μια φιλική εκδήλωση εντός του πλοίου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το «διαμάντι» της Costa Cruises, να περιηγηθούν στους χώρους του και επί τη ευκαιρία, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τους στόχους της Orange Cruises για το 2014.

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους, ο γενικός διευθυντής της Orange Cruises Hellas, Γιώργος Παλιούρας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αύξηση- ρεκόρ των κρατήσεων στις κρουαζιέρες της Costa Cruises για το 2013, τονίζοντας την πεποίθηση της εταιρίας ότι το μέλλον διαφαίνεται ακόμη πιο ευοίωνο. Παράλληλα, παρουσίασε μια ιδιαίτερα σημαντική βράβευση της Orange Cruises, που αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρίας και των στελεχών της, για ανάπτυξη του προϊόντος και άνοδο των κρατήσεων.

«Το 2014 συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αναχωρήσεις από τον Πειραιά. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη στην κρουαζιέρα, τόσο για τον εισερχόμενο όσο και για τον εξερχόμενο τουρισμό, θα προέλθει από το Home porting», δήλωσε ο κύριος Παλιούρας, αναφερόμενος στις τάσεις της αγοράς. «Εξ αρχής προσβλέπαμε σε αύξηση των κρατήσεων. Οι προσπάθειές μας επιβραβεύτηκαν όχι μόνο από το ιστορικό ρεκόρ Ελλήνων ταξιδιωτών στην Costa Cruises το 2013, που ξεπέρασε τις 3.800 επιβάτες, αλλά και από την ίδια την Costa Cruises στην εκδήλωση The Champions Of The Seas με το βραβείο για την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων “Best Increasing Partner 2013”. Πρόκειται για μια βαρυσήμαντη διάκριση, που μας τιμά ιδιαίτερα και επικυρώνει τις ενέργειές μας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο πλοίο, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου, που ξεχωρίζει για την πολυτελή εσωτερική διακόσμηση, την άριστη διαρρύθμιση και τις υψηλού επιπέδου ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες κάθε ηλικίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ειδικά για τους ταξιδιώτες από την Ελλάδα, η Costa Cruises είναι η μοναδική εταιρία που έχει μεριμνήσει να υπάρχει Ελληνίδα πλοιοσυνοδός στη ρεσεψιόν του Costa Magica, ενώ παράλληλα, τόσο το μενού στην κεντρική τραπεζαρία όσο και το ημερήσιο πρόγραμμα είναι στα Ελληνικά, διευκολύνοντας το επιβατικό κοινό στις επιλογές του.