Αυτό θα πει… παράθυρο με θέα

Με τα μάτια ενός πιλότου


ΤΑΞΙΔΙΠΑΝΟΡΑΜΑ
8:09
19/01/2015
Αυτό θα πει... παράθυρο με θέα
loading

Αν αναζητάτε το παράθυρο με την καλύτερη θέα στον κόσμο, δεν έχετε παρά να… μπείτε σε ένα πιλοτήριο αεροσκάφους, όταν ταξιδεύει στους αιθέρες.

Οι πιλότοι αεροσκαφών απολαμβάνουν ίσως την καλύτερη θέα στον κόσμο, όπως άλλωστε μπορεί να καταλάβει κανείς από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Ο 31χρονος Sikander Naveed, που τράβηξε τις φωτογραφίες από το πιλοτήριο ενός Airbus A320 κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πάνω από το Νεπάλ και το Μπαγκλαντές, εργάζεται ως πλήρωμα σε επιβατικά αεροσκάφη. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξε αυτή τη δουλειά, είναι όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη MailOnline, ακριβώς γιατί ήθελε να έχει την ευκαιρία να απαθανατίζει τη θέα που απολαμβάνουν οι πιλότοι μέσα από το πιλοτήριο, όταν ταξιδεύουν.

«Δεν ήταν σκοπός της ζωής μου να δουλεύω ως αεροσυνοδός. Το πάθος μου ήταν πάντα η φωτογραφία και έβρισκα πάντα τις πόλεις πιο ελκυστικές… από ψηλά, από το υψηλότερο δυνατό σημείο που θα μπορούσα να βρω» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω την ανατολή του ήλιου από το μπροστινό παράθυρο του αεροσκάφους και γι’ αυτό επιλέγω συνήθως τη διαδρομή Νεπάλ-Μπαγκλαντές (και αντίστροφα) γιατί παρέχει την τέλεια… τοποθεσία» συνέχισε.

Κι αν θέλετε να πάρετε κι εσείς μια γεύση από αυτό που βλέπουν τα μάτια των πιλότων… δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει