δρομολόγια των ταχύπλοων της, συνδέοντας το λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηράκλειου Κρήτης με 30 νησιά-προορισμούς του Αιγαίου, ξεκινά από την Παρασκευή 03 Ιουλίου, η SEAJETS. Το WorldChampion Jet θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.

Τo ταχύπλοo Champion Jet 2 θα εκτελεί καθημερινό δρομολόγιο από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο ενώ τα Sifnos Jet και Super Jet, καθημερινά από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Αμοργό και Κουφονήσια. Το Naxos Jet με αφετηρία το λιμάνι του Ηρακλείου θα συνδέει την Κρήτη με τις Κυκλάδες.

Η SEAJETS ανακοίνωσε ότι προσαρμοζόμενη στη συνεχώς μεταβαλλόμενη περίοδο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές.

Προσθέτει ότι “«κύριο μέλημα της είναι διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ενώ αναφέρει ότι η εταιρεία εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος των πλοίων της, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογη των αεροπλάνων».

Tα νέα δρομολόγια θα βρίσκονται διαθέσιμα για το επιβατικό κοινό στην ιστοσελίδα της SEAJETS: www.seajets.gr από τις 30 Ιουνίου 2020.