Ήταν το πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις στον φετινό τελικό του Champions League μεταξύ Τότεναμ και Λίβερπουλ, με νικητές και τροπαιούχους τους «κόκκινους». Ωστόσο, εκείνη δεν έπαιξε μπάλα, παρά μόνο τη διέκοψε λίγο πριν τα μέσα του πρώτου μέρους, όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Η Κινσεϊ Βολάνσκι, η εντυπωσιακή ξανθιά που έγινε πολύ γρήγορα… αγαπημένη του κοινού, όχι μόνο δεν σταμάτησε να απασχολεί τον κόσμο και τα ΜΜΕ για τις δραστηριότητές της, αλλά το ενδιαφέρον γύρω από όσα κάνει αυξάνεται. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που εκείνη υποστηρίζει ότι κάποιοι παίκτες της Λίβερπουλ ήδη την έχουν προσεγγίσει ερωτικά, στέλνοντας της μηνύματα στα social media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, εκείνη είπε: «Δεν αποκαλύπτω ονόματα, αλλά κάποιοι από τους παίκτες της Λίβερπουλ μου έστειλαν προσωπικά ερωτικά μηνύματα από τότε που εισέβαλα στον τελικό. Κάποια είχαν emojis με καρδιές και ένας άλλος μου είπε ότι με είδε στο γήπεδο. Πραγματικά δεν τους γνώριζα, μέχρι που κλίκαρα στα προφίλ τους. Δεν τους απάντησα, όμως, γιατί έχω φίλο».