Μια απρόσμενη εισβολή σημειώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τελικού του Champions League στη Μαδρίτη, μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Η ξανθιά που αναστάτωσε θεατές και άνδρες ασφαλείας στον τελικό του Champions League, φορώντας τολμηρό μαγιό είναι η Kinsey Wolanski, σύντροφος του Vitaly Zdorovetskiy, youtuber, ιδιοκτήτη σάιτ ερωτικού περιεχομένου και… χομπίστα εισβολέα σε αγωνιστικούς χώρους.

Η ίδια δεν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν ανάλογη εμφάνιση, αυτό όμως δεν ισχύει και για τον σύντροφό της.

Η εισβολή της Wolanski έγινε με στόχο τη διαφήμιση του σάιτ του αγοριού της, το οποίο ήταν αναγραμμένο πάνω στο μαγιό, αλλά και της ίδιας, καθώς μέσα σε μια ώρα από την εμφάνισή της απέκτησε πάνω από 200.000 επιπλέον followers στο Instagram, όπως αναφέρει η The Sun.

Η εισβολή έκανε ιδιαίτερα περήφανο τον Zdorovetskiy, που σχολίασε στο Instagram: «Το μωρό μου μόλις εισέβαλε στον τελικό του Champions League. Τόσο περήφανος για σένα, είσαι τα πάντα για μένα».

Ο λόγος που έστειλε την κοπέλα του να κάνει τη βρόμικη δουλειά για λογαριασμό του είναι γιατί στον ίδιο έχει απαγορευθεί η είσοδος σε κάθε αθλητικό γεγονός εξαιτίας του παρελθόντος του.