Τις κλήσεις της σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη έκανε γνωστές η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο σε αυτές δεν βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα όσον αφορά τους αγώνες των πλέι οφ και το εάν οι δύο φιναλίστ θα έχουν κόσμο σε κάποιες από τις αναμετρήσεις τους. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι οι «δικέφαλοι» θα τιμωρηθούν με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών (μένει να μάθουμε τον αριθμό τους), αλλά σίγουρα την Κυριακή που μας έρχεται στην Τούμπα θα βρεθούν κανονικά οπαδοί, καθώς δεν θα έχει βγει απόφαση μέχρι τότε. Μάλιστα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, ενδεχομένως η απόφαση να μην «πιάσει» ούτε τα παιχνίδια της επόμενης Τετάρτης.

Αναλυτικά κλήσεις:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 11/5/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1. ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ ( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2η φάση της 19/4/2017). Κλήση: ΣΩΜ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ (εξ αναβολής)

2. ΕΝΣΤΑΣΗ του ΓΥΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΩΝ του σωμ. ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της 30/4/2017). Κλήση: ΣΩΜ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Κλήση:ΣΩΜ. ΑΚ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.