Τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε σε αυτούς τους Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Τομας, Πέκχαρτ, γεγονός που δημιουργεί έκπληξη.

Ειδικά ο Σουηδός χαφ ήταν φαβορί ακόμη και για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, σε περίπτωση που ο Χιμένεθ επέλεγε το 4-3-3 ως αρχικό σχήμα της ομάδας του. Κοινώς, οι επιλογές δείχνουν ότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί στο ματς του Πανθεσσαλικού Σταδίου με διάταξη 4-2-3-1.

Ο Ανέστης αναμένεται να είναι βασικός κάτω από τα γκολπόστ, Γκάλο και Ντίντακ θα βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι στα στόπερ, Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος και Πατίτο Ροντρίγκες πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Ο Ούγκο Αλμέϊδα προτιμήθηκε αντί του Πέκχαρτ ως δεύτερη επιλογή στην επίθεση (μέσα είναι και ο Αραβίδης), ενώ Βινίσιους και Μιχάλης Μπακάκης «κόπηκαν» από ακόμη μια αποστολή, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να είναι ο άνθρωπος που θα… επιστρατευθεί, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα άκρα της άμυνας.

Οι 20 που επέλεξε ο Χιμένεθ είναι: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

sfgbdh

Με την υπόλοιπη ομάδα στη Μαγνησία θα ταξιδεύσει και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος. Το πρωί της Παρασκευής η αποστολή θα αναχωρήσει για Βόλο. Η επίσημη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ, και ο αρχηγός της, Πέτρος Μάνταλος, είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 της ίδιας ημέρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η προπόνησή της θα αρχίσει στις 20.30.