Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει εκεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 αλλά οι Ισπανοί, όπως φαίνεται, δεν μπορούν να περιμένουν και περιμένουν την κλήση της Παρί Σεν Ζερμέν για να ολοκληρώσουν τη μεγάλη μεταγραφή την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Τα δεδομένα σε αυτή την υπόθεση είναι γνωστά: Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός θέλει να φύγει ως ελεύθερος σε ένα χρόνο, οι Παριζιάνοι θέλουν να τον πουλήσουν τώρα αφού δεν ανανεώνει, οι Μαδριλένοι περιμένουν γνωρίζοντας πως ο παίκτης, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα καταλήξει σε αυτούς.

Μπορεί η Τσέλσι να ετοιμάζει πρόταση-έκπληξη για τον Μπαπέ αλλά η Ρεάλ ελέγχει πλήρως την κατάσταση και σύμφωνα με το ESPN περιμένει ειδοποίηση από την Παρί για να καταθέσει την πρότασή της και να ολοκληρώσει το deal την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, άλλωστε, να κάνει εκπληκτική οικονομική διαχείριση τα τελευταία χρόνια, η Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι προχωράει σε ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, έχει τη δύναμη για να καλύψει τις απαιτήσεις της Παρί και όλα δείχνουν ότι αρχές Αυγούστου αυτό το σίριαλ θα λάβει τέλος. Το… αναμενόμενο τέλος.