Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και στην Ισπανία υπάρχουν νέες αναφορές στον Πολ Ακουοκού της Μπέτις, με τους Ερυθρόλευκους να παρουσιάζονται σαν το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος Ακουοκού είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού, είναι αμυντικό χαφ και ανήκει στη Μπέτις από το 2018, όταν και τον είχε αγοράσει από τη φινλανδική Εκένας. Με το συμβόλαιό του να λήγει σε ένα χρόνο, συζητήσεις για την ανανέωσή του δεν έχουν γίνει και στην Ισπανία πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα της πώλησης.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα τα ΜΜΕ της χώρας, οι Βαλένθια και Χετάφε ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αλλά τις τελευταίες μέρες υπάρχουν αναφορές και στον Ολυμπιακό, τον οποίο πλέον παρουσιάζουν σαν φαβορί.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα estadiodeportivo.com γράφουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που έχει κάνει πρόταση τόσο στη Μπέτις όσο και στον Ακουόκου, χωρίς όμως να αναφέρουν ποσά, και ότι ο Αντόνιο Κορδόν έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν και θα τον ήθελε στην ομάδα του.