Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προκειμένου ο 42χρονος Ισπανός να γίνει ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» και να καθοδηγήσει την αντεπίθεση στην Stoiximan Super League και στην Ευρώπη μετά από την περασμένη σεζόν όπου η ομάδα του λιμανιού δεν πέτυχε τους στόχους της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον προπονητή που στο παρελθόν εργάστηκε σε ομάδες όπως η Οσασούνα, η Γρανάδα και η Εσπανιόλ. Η ίδια πηγή αναφέρει πως το συμβόλαιο που θα λάβει ο Μαρτίνεθ θεωρείται «πολύ καλό» και μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένονται επίσημες εξελίξεις.

Ωστόσο, για την ώρα από το στρατόπεδο των Πειραιωτών δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε και διάψευση του πόσο κοντά βρίσκονται στην πρόσληψη νέου προπονητή, αν και η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα..

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δε, βρισκόταν στην ίδια λίστα με τους Αντόνι Ιραόλα και Τζόρντι Κρόιφ και όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την Ισπανία τα ονόματά τους συνεχίζονται να παρουσιάζονται ως υποψήφια για να κάτσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού.