Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να φύγει απο την Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και μία από τις επιλογές για το μέλλον του είναι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, στο οποίο αγωνίζεται εδώ και λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Αλ Χιλάλ να του προσφέρει… 450 εκατ. ευρώ για μονοετές συμβόλαιο.

Οι Σαουδάραβες έχουν στο πρωτάθλημά τους τον CR7 που αγωνίζεται στην Αλ Νασρ εδώ και λίγους μήνες, αλλά δεν μένουν εκεί. Θέλουν και τον Μέσι, με την Αλ Χιλάλ να έχει ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του, ενημερώνοντας πως προσφέρει το ποσό των… 450 εκατ. ευρώ και μάλιστα για μονοετές συμβόλαιο!

Πρόκειται για πρόταση που είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή με την οποία έπεισε τον Ρονάλντο η Αλ Νασρ, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Μέσι να έχει ζητήσει προθεσμία ενός μήνα για να σκεφτεί τα πάντα και να δώσει την τελική απάντησή του.

Πλην της Αλ Χιλάλ, πάντως, ο Αργεντίνος έχει και την επιλογή των ΗΠΑ και συγκεκριμένα της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ υπάρχει πάντα και το σενάριο της επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για οικονομικούς λόγους.