Η κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης, είναι το μεγάλο στοίχημα τόσο του Παναθηναϊκού όσου και του δήμου Αθηναίων, με τον Κώστα Μπακογιάννη να δίνει το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαίμαχων των πράσινων και να αναφέρεται στο θέμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και σύντομα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πήρε τον λόγο στην εκδήλωση και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο θέμα του νέου γηπέδου, το οποίο απασχολεί τους πάντες στον σύλλογο.

«Εχω πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Είναι απίστευτο να είσαι σε μία αίθουσα με τόσους πρωταθλητές, τόσους σπουδαίους αθλητές. Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι μία πολύ μεγάλη μέρα, είναι τα 115 χρόνια. Αλλά ξέρετε τι; Δεν γιορτάζουμε μόνο το παρελθόν του Παναθηναϊκού, όσο ένδοξο και να είναι.

Γιορτάζουμε και το μέλλον της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου, ο Παναθηναϊκός να μπει στο καινούργιο του σπίτι, τη νέα αρένα του Παναθηναϊκού, ένα πραγματικό παλάτι στον Βοτανικό», είπε αρχικά ο Μπακογιάννης και συνέχισε.

«Η Διπλή Ανάπλαση έχει φύγει από τη θεωρία και γίνεται πράξη. Χτες το πρωί ανοίξαμε τις προσφορές. Μία δυνατή κοινοπραξία, οι τρεις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν και οι πρόδρομες εργασίες με τις πρώτες μπουλντόζες να μπαίνουν στον χώρο του γηπέδου.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή πιστέψατε ότι μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Από την πρώτη στιγμή πιστέψατε στο όνειρο. Βεβαίως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, όχι τον στρατηγό, τον αρχιστράτηγο του ελληνικού ποδοσφαίρου που έβαλε πλάτη όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί».