Σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρχαν βασικά μόνο δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, το οποίο κρίνεται δίκαιο, παίρνοντας από ένα βαθμό και συνεχίζοντας την προσπάθειά τους με στόχο να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις θέσεις τους στην κατάταξη.

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι που φτάσαμε στο 27ο. Τότε, δηλαδή, που έγινε η μοναδική -και αυτό τα λέει όλα για το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες- ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Και ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Σενγκέλια να σεντράρει, τον Μόρσεϊ να δίνει με το κεφάλι στον Κολοβό και αυτόν να πλασάρει από κοντά, για να κοντράρει η μπάλα στον Μουνάφο και να καταλήξει στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Αυτή, επαναλαμβάνουμε, ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο η ομάδα της Τρίπολης είχε δύο τελικές προσπάθειες και αυτή του Αγρινίου μόνο μία, αυτή στην ευκαιρία του Κολοβού. Κακό παιχνίδι με λίγα λόγια και τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη. Απλά, εκεί ήταν η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν ευκαιρία και την έχασαν νωρίς-νωρίς, στο 49′, με την προβολή του Πίτσου που έστειλε τη μπάλα άουτ, ουσιαστικά προ κενής εστίας, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπαρτόλο.

Από εκεί και πέρα, λίγα πράγματα. Πολύ λίγα… Οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους, η μία ομάδα έδειχνε να έχει εξουδετερώσει την άλλη και οι εκατέρωθεν προσπάθειες για κάποιο γκολ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασικά, δεν έφεραν ούτε καν κάποια μεγάλη ευκαιρία, μέσω της οποίας θα μπορούσε είτε η μία είτε η άλλη πλευρά να πλησιάσει στο γκολ.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0 επομένως, με τον Αστέρα να πάει στους 8 βαθμούς και τον Παναιτωλικό στους 11, πιάνοντας τον Ατρόμητο στην 7η θέση.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (56′ Καρμόνα), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85′ Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56′ Σίτο), Μουνάφο, Τιλίκα, Κρέσπι (67′ Μπαράλες), Μπαρτόλο (85′ Ριέρα).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός (88′ Πέδρο), Ντίας, Σενγκέλια (88′ Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77′ Ντουάρτε).