Οι ποδοσφαιριστές είναι συνηθισμένοι να υπογράφουν αυτόγραφα. Οι πιο συνηθισμένες… επιφάνειες είναι οι φανέλες, χαρτιά, αφίσες, μπάλες, καπέλα και πλέον σε παπούτσια ή άλλα αντικείμενα και πολύ πιο σπάνια κάποιο σημείο του σώματος. Ωστόσο, αυτό που συνέβη το μεσημέρι έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, στο Σαν Τζουάν Ντεσπί της Βαρκελώνης, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Ένας οπαδός των «μπλαουγκράνα» περίμενε τους παίκτες στην είσοδο – έξοδο των εγκαταστάσεων αγκαλιά με ένα γουρουνάκι το οποίο ήταν ντυμένο με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Ένας από τους άσους της Μπάρτσα, ο μέσος Ρίκι Πουτς σταμάτησε βλέποντας το μαζεμένο πλήθος που ζητούσε αυτόγραφα. Κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου του και ο οπαδός με το γουρουνάκι πετάχτηκε πρώτος και του έδωσε το ζώο για να υπογράψει πάνω του.

Ατάραχος ο Ρίκι Πουτς πήρε τον μαρκαδόρο και έβαλε την υπογραφή του στο γουρουνάκι. Το περιστατικό έγινε viral και μάλιστα «έπαιξε» και σε τηλεοπτικές εκπομπές της Ισπανίας, με τον οπαδό να πετυχαίνει αυτό που ήθελε, την προβολή της ασυνήθιστης ιδέας του.