Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς το τέλος της, οι ομάδες φορτσάρουν για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους για ενίσχυση και μία εξ αυτών είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ συμφώνησε με τη Μορεϊρένσε για την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος έχει ήδη πει «ναι» στην πρόταση που του έγινε και όλα δείχνουν πως Δευτέρα ή Τρίτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ αρέσει στους ασπρόμαυρους, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να τα βρουν μαζί του. Αυτό δεν ήταν αρκετό, όμως, αφού θα έπρεπε να πει «ναι» και η ομάδα στην οποία ανήκει, η Μορεϊρένσε. Ένα «ναι» που το είπαν οι Πορτογάλοι, σύμφωνα με όσα διαρρέουν σήμερα (22/1) από Θεσσαλονίκη.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ΠΑΟΚ θα δώσει στην πορτογαλική ομάδα το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, το οποίο μπορεί να γίνει 3 εκατ. ευρώ μέσω των μπόνους που προβλέπονται, ενώ η Μορεϊρένσε θα έχει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη της τάξης του 15%.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του Φιλίπε Σοάρες, θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεκινούν από τις 500.000 ευρώ και κλιμακωτά θα φτάσουν στις 800.000 ευρώ.