Ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, ο Άρης ήθελε το τρίποντο για να παραμείνει στη μάχη για είσοδο στα πλέι οφ. Τελικά, όμως, καμία εκ των δύο ομάδων δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, αφού παρά τις προσπάθειές τους και τις -λίγες αλλά καλές- ευκαιρίες που είχαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, ήρθε στο 16′ και η πρώτη φάση της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά, τον Μπαξεβανίδη να σεντράρει και τον Σλίβκα να πιάνει την κεφαλιά και να αστοχεί. Αυτή για τους φιλοξενούμενους όμως, στο 28′, ήταν πολύ καλύτερη ευκαιρία. Βασικά ήταν… τριπλή ευκαιρία, αφού ο Μαντσίνι σημάδεψε δοκάρι, στην επαναφορά ο Σάσα νικήθηκε από τον Βέρχουλστ και στη… νέα επαναφορά ο Μαντσίνι έχασε αυτό που δεν χάνεται. Και αφού έγινε όλος αυτός ο χαμός, η φάση τελικά ήταν ως… μη γενόμενη λόγω οφσάιντ.

Και αφού ήταν ως μη γενόμενη, η καλύτερη φάση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, τελικά, ήταν αυτή του 37ου λεπτού, όταν οι κίτρινοι κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα και ο Γκάμα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Ντεντάκης με εκπληκτικό τάκλιν δεν του επέτρεψε να σουτάρει και πιθανότατα να σκοράρει.

Στην επανάληψη, η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τον Απόλλωνα, στο 55′, με τον Σλίβκα να βγάζει τετ α τετ τον Μπαξεβανίδη αλλά ο Κουέστα κράτησε το 0-0. Το παιχνίδι γενικά είχε καλό ρυθμό, σίγουρα καλύτερο από ό,τι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν είχε και ευκαιρίες.

Ο Απόλλων στεκόταν πολύ καλά μέχρι το 65′, ο Άρης ανέβηκε στη συνέχεια και πίεσε τους γηπεδούχους, αλλά ευκαιρίες δεν υπήρχαν, μέχρι που φτάσαμε στις καθυστερήσεις… Τετ α τετ για τους γηπεδούχους με τον Σίγνιεβιτς που αστόχησε στο 91′, σέντρα πάρε-βάλε του Σούντγκρεν για τον Χαΐροβιτς στο 92′, στην απέναντι περιοχή, αλλά ο Μπαξεβανίδης πρόλαβε να απομακρύνει, σφραγίζοντας το 0-0.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ρόγκνε, Άλβες, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (85′ Φατιόν), Παμλίδης (77′ Φαν Λα Πάρα), Ιωαννίδης (68′ Σίγκνιεβιτς), Γιαννιώτας (46′ Μαρτίνες).

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα (64′ Τζέγκο), Ματίγια (64′ Εντιαγέ), Μπερτόγλιο (86′ Χαΐροβιτς), Γκαρσία (70′ Λόπεθ), Γκάμα, Μαντσίνι.