Ένα από τα παιχνίδια του Σαββάτου στη Basket League ήταν αυτό ανάμεσα στη Λάρισα και στον Άρη, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 84-81. Η είδηση από το συγκεκριμένο ματς, όμως, δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι ο Στέφαν Μούντι παρέμεινε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε κανονικά, παρά το γεγονός ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή η αδερφή του, όπως αποκάλυψε ο Νώντας Παπαντωνίου.

Ο 28χρονος Αμερικανός πραγματοποίησε τη δεύτερη εμφάνισή του με τη Λάρισα και δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Όχι επειδή είχε 15 πόντους, 3 ασίστ και ένα κλέψιμο, βάζοντας και δύο πολύ κρίσιμες βολές στο τέλος, αλλά επειδή τα έκανε όλα αυτά έχοντας μάθει λίγες ώρες νωρίτερα ότι πέθανε η αδερφή του.

Κάτι που όλοι οι υπόλοιποι, εκτός ομάδας, το έμαθαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Νώντας Παπαντωνίου, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο, αποκάλυψε τι έγινε, λέγοντας: «Επειδή το μπάσκετ είναι κάτω από πιο σημαντικά πράγματα, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Μούντι, γιατί “έχασε” την αδερφή του και έμεινε μαζί μας. Θέλαμε να νικήσουμε μόνο γι’ αυτόν».