Η είδηση για τον θάνατο της συζύγου του Όλεγκ Νταντσένκο λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στην Ουκρανία έχει κάνει, όπως είναι λογικό, πολύ βαρύ το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ, αφού άπαντες είναι σοκαρισμένοι. Κάτι που φαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και με την οποία εκφράζει τη απόλυτη συμπαράστασή της στον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε ενημερωθεί ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με την ουκρανική Ζόρια για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αρχικά ως δανεικός για 18 μήνες.

Η Βερόνικα Νταντσένκο έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα έξω από την Οδησσό και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να πιστέψουν το δράμα που ζει ο 27χρονος παίκτης, βγάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζουν την οδύνη τους για το αδιανόητα τραγικό γεγονός, που συνέβη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ολεγκ Νταντσένκο, με τον αδόκητο χαμό της συζύγου του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και στέκονται στο πλευρό του Ολεγκ Νταντσένκο σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες».