Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για να ενισχυθεί στο χώρο του κέντρου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και στη Γαλλία υποστηρίζουν πως αυτός θα είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα της Νις, αφού έληξε ο δανεισμός του στην Παλμέιρας. Παίκτης που όντως βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης, οι άνθρωποι της οποίας πάντως ξεκαθάριζαν πριν δύο εβδομάδες ότι δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τη γαλλική ομάδα.

Ο Μπαρμπόσα, όπως προαναφέρθηκε, είναι όντως ένας από τους παίκτες που έχουν στη λίστα τους οι κιτρινόμαυροι για τη μεσαία γραμμή. Τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, όμως, από την πλευρά της ΑΕΚ ξεκαθάριζαν ότι δεν υπήρχαν συζητήσεις, δεν υπήρχε καμία διαπραγμάτευση με τη Νις.

Τώρα, όμως, οι Γάλλοι επανέρχονται στο θέμα. Συγκεκριμένα, είναι η ιστοσελίδα «nice-premium» αυτή που αναφέρεται στο θέμα και αναφέρει τα εξής.

«Ενας ακόμη Βραζιλιάνος που πρέπει να φύγει από την Νις, μια ακόμη αποτυχία, είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Ο παίκτης που κάποτε έλαμψε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία χάθηκε στην Βαλένθια, στην Μπενφίκα και στην Σταντάρ Λιέγης. Κόστισε την ομάδα της Ριβιέρας 12 εκατομμύρια ευρώ το 2018. Φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα 49 φορές, όμως δεν έδειξε ότι άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Επιστρέφοντας στην Γαλλία στις αρχές του Ιανουαρίου θα δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ».