Ο 30χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στο Λιμάνι για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αφού πρώτα πέρασε από εξετάσεις το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) ο Μανωλάς, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε αγκαλιά τον ποδοσφαιριστή και ακολούθως μπήκαν στα γραφεία για τις υπογραφές.

Την επιστροφή του Μανωλά στους Πειραιώτες δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος τόνισε πως θα αποτελέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς.

«Ο Ολυμπιακός έχει δίδυμο στα στόπερ εθνικής ομάδας. Δύο παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό, έμπειροι. Βέβαια, υπάρχει κι ένας Σισέ, ο οποίος δεν ξέρω πως θα βγει από την ενδεκάδα, αλλά είναι καλό να έχεις τέτοια προβλήματα. Αν γίνει τελικά και το Κόπα Άφρικα, θα χρειαστούν και περισσότεροι παίκτες. Ισως γι’ αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή. Ο Μανωλάς είναι αμυντικός κι έπαιξε στο καλύτερο αμυντικά πρωτάθλημα που υπάρχει (σ.σ Serie A). Το θέμα είναι να δέσει με τον Σωκράτη ή με τον Σισέ. Ή θα παίξουν με τρεις; Καλός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς», είπε.

Πηγή: gazzetta.gr