Το όνομα Μαρκ Καβέντις είναι πολύ βαρύ για την ποδηλασία, αφού πρόκειται για αυτόν με τις περισσότερες νίκες στο Tour De France. Ένας πραγματικός θρύλος, δηλαδή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κι αυτός τις άτυχες στιγμές του και η επιβεβαίωση ήρθε στην πίστα της Γάνδης, όπου μια καραμπόλα είχε ως συνέπεια ο 36χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και κρίση πνευμονοθώρακα.

Στην ίδια πίστα πριν δύο χρόνια είχε χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λάσε Νόρμαν Χάνσεν και τώρα ήταν η σειρά του Καβέντις να πέσει πάνω στον προπορευόμενο ποδηλάτη και αμέσως μετά να βρεθεί εκτός πίστας, με τους πάντες να παγώνουν.

Ο 36χρονος δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου για ένα 24ωρο ήταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σπασμένα πλευρά και κρίση πνευμονοθώρακα. Η πορεία της υγείας του, πάντως, είναι καλή και ο Καβέντις συνεχίζει να νοσηλεύεται αλλά εκτός κινδύνου, ευχαριστώντας μάλιστα μέσω των social media τους θαυμαστές του για τις ευχές τους και τη στήριξή τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο