Η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Κάτι απόλυτα λογικό, εάν αναλογιστεί κανείς το αγωνιστικό στιλ με το οποίο η ομάδα του εμφανίζεται στο γήπεδο και βάσει του πειστικού τρόπου με τον οποίο παίρνει τα αποτελέσματα.

Τον προηγούμενο Απρίλιο ο Πορτογάλος τεχνικός έκλεισε τρία χρόνια παρουσίας στους Πειραιώτες, ενώ του πιστώνονται πέρα από τα τρόπαια, η θετική παρουσία του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το ποδόσφαιρο που έχει αποδώσει κατά διαστήματα το σύνολό του.

Το τρέχον συμβόλαιο του Μαρτίνς λήγει το καλοκαίρι του 2022, όμως οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως κάνουν πλάνα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», διάθεση και από τις δύο πλευρές για νέες υπογραφές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ωστόσο, ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη κίνηση, αλλά επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση μία τέτοιας κίνησης.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως ο Πορτογάλος δηλώνει ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τους παίκτες με τους οποίους καταστρώνει τα πλάνα του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.