Την προέλασή του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21 της Super League 1 συνέχισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (27/01) επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν οι Ελ Αραμπί, Καμαρά και Βρουσάι, που έδωσαν ακόμη ένα εμφατικό τρίποντο επί των βασικών ανταγωνιστών (θεωρητικά τουλάχιστον) για τον τίτλο.

Τα τέρματα των Πειραιωτών πανηγυρίστηκαν έντονα από όσους βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, με τις αντιδράσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι χαρακτηριστικές. Ωστόσο, ένα μικρό πάρτι τίτλου στήθηκε και στα αποδυτήρια, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μπριχ στην αναμέτρηση. Μάλιστα, στους πανηγυρισμούς συμμετείχε και ο Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος κατάφερε με το πλάνο του να κυριαρχήσει του Πάμπλο Γκαρσία.

Άπαντες στον Ολυμπιακό έδειξαν πως περίμεναν πολύ το συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να δώσουν απαντήσεις στους Θεσσαλονικείς μετά το πρόσφατο 1-1 στην Τούμπα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα για το αποτέλεσμα και πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα.

Επίσης, όπως αναφέρουν τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο κ. Μαρινάκης είχε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για τον οποίο άλλωστε εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.