«Κολλάει» η πώληση της Λίβερπουλ

Προσπαθήσουν να «σπάσουν» τα περιοριστικά μέτρα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:49
14/10/2010
«Κολλάει» η πώληση της Λίβερπουλ
loading

Το απόγευμα της Τετάρτης το Δ.Σ. της Λίβερπουλ μετά από συνεδρίαση έδωσε την τελική έγκριση για την πώληση του συλλόγου στην New England Sports Ventures. Το ανώτατο δικαστήριο του Τέξας αναμενόταν να δώσει το «πράσινο φως» με καταδικαστική απόφασή του σε βάρος των ιδιοκτητών Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ.

Όμως, εκείνοι πρόλαβαν και κατέφυγαν σε δικαστήριο του Τέξας το οποίο διέταξε προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά των ανεξάρτητων διευθυντών της Royal Bank of Scotland και της NESV, και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει η πώληση. Μάλιστα, οι δύο επιχειρηματίες ζητούν και 1.600.000 λίρες ως αποζημίωση!

Οι διευθυντές εξέδωσαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Οι Thomas Hicks και George Gillett έχουν λάβει απόψε μια προσωρινή διαταγή για περιοριστικά μέτρα από το Δικαστήριο του Τέξας, κατά των ανεξάρτητων διευθυντών, Royal Bank of Scotland PLC και NESV, ώστε να αποτραπεί η ολοκλήρωση της πώλησης».

Οι Royal Bank of Scotland και New England Sports Ventures θα προσπαθήσουν την Πέμπτη να «σπάσουν» αυτά τα περιοριστικά μέτρα και αν τα καταφέρουν η πώληση είναι θέμα ωρών, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή:gazzetta

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει