Ο γνωστός παίκτης του αμερικανικού football, Albert Haynesworth, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN και τη δημοσιογράφο Sara Walsh ότι δεν «έτρεξε» να καταθέσει την επιταγή του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 21 εκατ. δολαρίων, που του πρόσφεραν οι Washington Redskins τον Απρίλιο. Κι αυτό γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος είναι αρκετά υποψιασμένος και χρειαζόταν να το σκεφτεί σοβαρά.

«Είχα την επιταγή στο σπίτι μου για μερικές εβδομάδες προτού την εξαργυρώσω. Ζύγιζα τις επιλογές μου και αναρωτιόμουν αν το ήθελα πραγματικά και αν όντως ήθελα να πάω σε μια ομάδα που παίζει άμυνα με σύστημα 3-4 ή κάπου αλλού» είπε.

Οι δηλώσεις του ωστόσο προκάλεσαν αντιδράσεις. Δημοσιεύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους Redskins, η όλη του συμπεριφορά στην ομάδα έδειχνε ότι δεν εκτιμούσε καθόλου αυτά που του προσφέρθηκαν και ότι δεν έχει ιδέα για την αξία της ανταμοιβής των κόπων ενός ανθρώπου. Εμφανίστηκε στο γήπεδο εκτός φόρμας και γκρίνιαζε συνεχώς για το σύστημα που ακολουθούσε η ομάδα του.

«Τώρα έξι μήνες μετά θέλει να μας πει ότι του πήρε και χρόνο για να το σκεφτεί; Δεν το “χάβουμε”» γράφει ο δημοσιογράφος Chris Chase.