Κάθε μέρα που περνά, όλο και πιο κοντά πλησιάζει για τον οργανισμό της ΑΕΚ η ολοκλήρωση του μεγάλου πόθου, που δεν είναι άλλος από την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς». Πλέον, μπήκαν και οι τελευταίες… πινελιές για να ολοκληρωθεί το κομμάτι στην παλιά Σκεπαστή, με τον σκελετό του γηπέδου να ολοκληρώνεται.

Παράλληλα, το στέγαστρο έχει τοποθετηθεί τόσο στο πέταλο της παλιάς Θύρας 21 όσο και στην πλευρά που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Καππαδοκίας, όπως φαίνεται και στις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Όσον αφορά την υπογειοποίηση, που δεν είναι θέμα στο οποίο εμπλέκεται η Ένωση ή η «Δικέφαλος 1924», υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Ο σκελετός του γηπέδου μας έχει πλέον ολοκληρωθεί, αφού έχει σηκωθεί και το δεύτερο πέταλο στην παλιά σκεπαστή… Το στέγαστρο έχει τοποθετηθεί στο πέταλο της Θύρας 21 και σε ολόκληρη την πλευρά της παλιάς Θύρας των επισήμων στον πεζόδρομο της Καππαδοκίας… Ο «Ναός» μας έχει πάρει την τελική του μορφή με τις εργασίες να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς… Απολαύστε μέσω 25 φωτογραφιών το γήπεδό μας όπως είναι σήμερα!», αναφέρει μέσω ανάρτησής της στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες: