Μπορεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Serie A να μην έχει κάποιο μεγάλο παιχνίδι, καθώς σε αυτήν την κατηγορία δύσκολα μπορεί να μπει το Φιορεντίνα-Νάπολι στο «Αρτέμιο Φράνκι», αλλά η δεύτερη αγωνιστική είναι… φωτιά, με δύο ντέρμπι να περιλαμβάνονται στο «μενού».

Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη αγωνιστική η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι αντιμετωπίζει στο «Ένιο Ταρντίνι» την Πάρμα, ενώ η Μίλαν του Μάρκο Τζιαμπάολο έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Ουντινέζε. Αντίθετα, η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε και η Ρόμα του Πάουλο Φονσέκα έχουν πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχονται αντίστοιχα τις Λέτσε και Τζένοα.

«Μπιανκονέρι» και «παρτενοπέι» θα αναμετρηθούν τη 2η αγωνιστική, ενώ η ρεβάνς στην Καμπανία, στην επιστροφή του Σάρι εκεί, θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, με γηπεδούχο τη Λάτσιο.

Όσο για το ντέρμπι του Μιλάνου, αυτό θα πραγματοποιηθεί την 4η αγωνιστική, με τυπικά γηπεδούχο τους «ροσονέρι». Τέλος, ο Κόντε θα έρθει αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τη Γιουβέντους την 7η αγωνιστική, στο πρώτο Derby d’Italia της σεζόν.

Το αναλυτικό πρόγραμμα: