Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό μόλις τρεισήμισι μήνες, αλλά μέσα σε αυτό διάστημα φρόντισε να μάθει πολύ καλά «τι εστί» Δημήτρης Διαμαντίδης για τους «πράσινους».

Η πρώτη του γνωριμία με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας έγινε στη νεκρώσιμο ακολουθία του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ λίγο αργότερα συναντήθηκε ξανά μαζί του. Αυτό ήταν! Αμέσως εκτίμησε και λάτρεψε τον «3D» και μάλιστα προχώρησε και σε μια πρόταση!

Συγκεκριμένα του ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Μαδρίτη και να καθίσει δίπλα από τον πάγκο της ομάδας.

Όμως ο Διαμαντίδης ήταν… ανένδοτος και αρνήθηκε ευγενικά στον θρυλικό προπονητή, λέγοντας ότι αφενός δεν έχει κάποια ιδιότητα στον Παναθηναϊκό και ότι θα ήταν παράταιρο να συμβεί κάτι τέτοιο και αφετέρου, δεν ήθελε να στρέψει πάνω του τους προβολείς της δημοσιότητας αφού -όπως είπε- θα ήταν άδικο για όλη την ομάδα, όπως επίσης και για την προσπάθεια και την προσωπικότητα των παικτών που αγωνίζονται τώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.