Η τρέχουσα σεζόν κοντεύει να ολοκληρωθεί, με τον ΠΑΟΚ να οδεύει προς τον τίτλο της Super League και τους δύο «δικεφάλους» να πηγαίνουν… ολοταχώς προς τον τελικό του Κυπέλλου για τρίτη σερί χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει και φέτος χωρίς τίτλο, ενώ η πορεία του στην Ευρώπη σταμάτησε στους «32» του Europa League, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν πράγματα στα οποία μπορούν να επενδύσουν ενόψει της νέας σεζόν και να προχωρήσουν με τα βασικά «γρανάζια» τους και για την περίοδο 2019-20.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» η επόμενη ημέρα στην πειραϊκή ΠΑΕ περιλαμβάνει τόσο την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας όσο και τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο «μαέστρου» και αρχηγού, με την επέκταση του συμβολαίου του για παραπάνω χρόνια να είναι βασική προτεραιότητα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην βγήκαν στους «ερυθρόλευκους», αλλά στη διοίκηση συνεκτιμούν πολλές παραμέτρους για να λάβουν τις αποφάσεις τους. Μεταξύ αυτών είναι οι πολλές αλλαγές που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι, η ποιότητα του ρόστερ και η μορφή του ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν οι παίκτες του Μαρτίνς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ληφθεί η απόφαση να υπάρξει συμπόρευση με τον Πορτογάλο προπονητή και την ερχόμενη σεζόν.

Κομβικό ρόλο στα πλάνα αυτά θα έχει ο Κώστας Φορτούνης, που ατομικά διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Το συμβόλαιο του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και ήδη οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι πολλές. Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση πως μια πρόταση με αυξημένες αποδοχές θα κρατήσει τον παίκτη στο Λιμάνι, κάτι που ικανοποιεί και τον ίδιο…