Την επιθυμία να επιστρέψει στο μπάσκετ, αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής, εξέφρασε ο Τόνι Κούκοτς, μιλώντας σε ΜΜΕ της Κροατίας.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του NBA αποκάλυψε πως θα επιθυμούσε να ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ, ύστερα από το 2006 όταν και αποσύρθηκε, είτε ως προπονητής, είτε ως τηλεοπτικός σχολιαστής. Ωστόσο, ο Κούκοτς ξεκαθάρισε πως μόνο ο πάγκος ομάδας του NBA θα τον ενδιέφερε, ακόμα και ως βοηθός.

«Τον τελευταίο καιρό παίζω λίγο γκολφ, αλλά θέλω να επιστρέψω στο μπάσκετ, είτε ως σχολιαστής, είτε ως προπονητής», δήλωσε αρχικά ο Τόνι Κούκοτς, ο οποίος από το 2006 που σταμάτησε την καριέρα του, μέχρι και σήμερα δεν είχε εκφράσει κάποια επιθυμία να αναμειχθεί ξανά με το άθλημα. «Ωραία ήταν που απείχα από το μπάσκετ για μερικά χρόνια, αλλά ύστερα από 20 χρόνια στα παρκέ, δεν μπορώ τώρα να γίνω… χημικός μηχανικός. Το μπάσκετ είναι το μοναδικό πράγμα που ξέρω και αντιλαμβάνομαι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο κροάτης σούπερ σταρ ερωτήθηκε για το αν εννοούσε το ESPN, όταν έλεγε πως ήθελε να γίνει τηλεοπτικός σχολιαστής: «Αν γίνεται αυτό, γιατί όχι; Εάν είχα να διαλέξω θα ήθελα να είναι το ESPN, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα. Φέτος θα είναι δύσκολο να ξεκινήσω, αλλά μπορεί να του χρόνου να το κάνω».

Τέλος, για την προπονητική: «Αν μιλάμε για τις ΗΠΑ, τότε με ενδιαφέρει μόνο το NBA, όπου για αρχή θα ήθελα να εργαστώ ως βοηθός. Εάν ερχόμουν στην Ευρώπη, τότε θα ήθελα να γίνω κατ’ ευθείαν πρώτος προπονητής».

Πηγή: Sport-fm.gr