Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ο Ρίτσαρντ Χέντριξ, προκειμένου να ενισχύσει τη front line της ομάδας. Όσο περνούν οι ώρες η σκέψη για προσθήκη ενός ψηλού πλησιάζει να γίνει… απόφαση για τους «πράσινους».

Ο 26χρονος άσος (2,03μ.) καλύπτει αγωνιστικά το «τριφύλλι», ωστόσο υπάρχουν εμπόδια. Ο παίκτης χθες τέθηκε εκτός ομάδας από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, αλλά το κασέ του είναι πολύ υψηλό.

Το καλοκαίρι και μετά την εξαιρετική περσινή του σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (8,9π., 5,4 ριμπ., 1,3 τάπες ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα) είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με 1,1 εκατ. δολάρια το χρόνο. Μοιάζει απίθανο ομάδα να καλύψει αυτό το ποσό και θα πρέπει οι Ιταλοί να καλύψουν κάτι παραπάνω από τα μισά χρήματα.

Επιπλέον, ένας παίκτης του επιπέδου του Χέντριξ δεν πρόκειται να έρθει με συμβόλαιο 1-2 μηνών, όπως ήταν η αρχική σκέψη στον Παναθηναϊκό. Φήμες ήθελαν τη Μακάμπι να ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό, αλλά διαψεύστηκαν από τους Ισραηλινούς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του εξετάζουν κι άλλες λύσεις έχοντας σαν βασικό μέλημα να μπορεί ο παίκτης που θα αποκτηθεί (;) να προσφέρει και στη θέση «4», γιατί μετά την επάνοδο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα υπάρχει… συνωστισμός στο «5»». Ίσως γι’ αυτό να μην προχωρά και η περίπτωση του Άαρον Μπέινς, που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Αυστραλός αγωνίζεται μόνο ως σέντερ, ενώ επιπλέον η Ολίμπια Λιουμπλιάνας θέλει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.

Πηγή: sport-fm.gr