Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκου Βελλίδη στο προσεχές παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο έλληνας γκολκίπερ έχει υποστεί θλάση στους ραχιαίους και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δεν προπονήθηκε την Πέμπτη.

Το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» είναι… σχεδόν βέβαιο ότι ο Βελλίδης δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, ωστόσο από τη μεριά του ο 26χρονος τερματοφύλακας θα κάνει αγώνα… δρόμου, καθώς θέλει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας, παρά το γεγονός πως οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος του.

Εφόσον δεν τα καταφέρει, τότε ο νεαρός Σωκράτης Διούδης θα επανέλθει στην αρχική σύνθεση του Άρη. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει να αγωνιστεί από τη Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ φέτος έχει υπερασπιστεί την «εστία» των Θεσσαλονικέων σε δύο αγώνες, με ΟΦΗ (εντός) και ΑΕΚ (εκτός).

Ετοιμάζει 4-4-2 ο Αλκαράθ

Ο Λούκας Αλκαράθ ήδη σκέφτεται τους «11» που θα παρατάξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, βάση με όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης. Πέραν του Διούδη κάτω από την εστία, σαν στόπερ σκέφτεται να παρατάξει τους Γιαννίτση και Παντίδο. Αριστερό μπακ λογικά θα βρίσκεται ο Μαργαρίτης, ενώ δεξιά ο Ψυχογιός, με τον Ασλανίδη να διεκδικεί εξίσου τη θέση. Οι δύο «κόφτες» θα είναι οι Παπαστεριανός και Οικονομόπουλος με τον Σουνά αριστερό χαφ και τον Καζναφέρη δεξιά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αγκάνθο και Γιαννιώτα.

Πηγή: Sport-fm.gr