Στους εγχώριους και ευρωπαϊκούς στόχους του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.Ο Τζεμπούρ τόνισε για την περίπτωση του συμβολαίου του ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ είναι ενθουσιασμένος με τον συναγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα, λέγοντας παράλληλα ότι θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Μήτρογλου.

«Είναι σημαντικό για την ομάδα να υπάρχουν τέτοιοι χορηγοί», ενώ σχετικά με τη συνεργασία του με τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και τον συναγωνισμό για τη θέση της επίθεσης, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με τον συναγωνισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό και μου αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία. Μπορώ να παίξω με τον Κώστα, είναι ένας έξυπνος παίκτης και μπορώ να συνεργαστώ μαζί του δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, αλλά υπάρχει προπονητής που τα κανονίζει αυτά».

Αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους», δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε συζητήσεις, χρειάζεται υπομονή, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Για το αν μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να κυνηγήσουν Ευρώπη και πρωτάθλημα:
«Έχουμε κάνει μεταγραφές και έχουμε πολλούς παίκτες. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες καταστάσεις».

Με τη σειρά του το λόγο πήρε ο Τζαμέλ Αμπντούν, για να αναφερθεί στα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός:

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν τόσο μεγάλο χορηγό. Μπροστά μας έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν γίνεται να μην σκεφτόμαστε τον αγώνα με την Σάλκε, αλλά πρώτα θέλουμε να πάμε καλά στην Ελλάδα».

Πηγή: sport-fm.gr