Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κατέληξε στην απόκτηση παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που δεν είναι ο Λέο Μπονατίνι, αλλά ο φέρελπις Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι, ενώ ταυτοχρόνως ψάχνεται και για έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Πόντους Βέρμπλουμ, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Μια από τις λύσεις που είχε προχωρήσει αρκετά για τη συγκεκριμένη γραμμή, ήταν αυτή του Γιόζιπ Μίσιτς. Όμως, για τον παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φάνηκε τις τελευταίες ώρες να υποχωρεί το ενδιαφέρον. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει, γιατί η υπόθεση οδεύει σε ανατροπή πάνω στην ανατροπή.

Ο 25χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον «δικέφαλο» του Βορρά και θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, για να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και με την ύπαρξη ρητρας αγοράς.

Πρόκειται για έναν παίκτη που οι «ασπρόμαυροι» τον γνωρίζουν καλά, καθώς τον έχουν παρακολουθήσει επαρκώς για να καταλήξουν στην περίπτωσή του, ενώ στον ΠΑΟΚ δεν έχει φύγει η εναλλακτική σκέψη απόκτησης πιο δυναμικού μέσου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες.